Vrijheidsmaaltijd 2020

Dinsdag 5 mei – The Loft

Lieve Noorderlingen,

Op 5 mei reserveer ik wederom mijn mooiste locatie, The Loft op de 16e verdieping, voor jullie tijdens de Vrijheidsmaaltijd. Hier komen we samen aan lange tafels terwijl we uitkijken over onze stad, luisteren naar optredens en de mooiste verhalen – én natuurlijk gerechten – met elkaar delen. Dit jaar is het thema ’75 jaar vrijheid in Amsterdam Noord’ en vieren we de bevrijding van Amsterdam én alle mensen die zich sindsdien inzetten om deze stad nog mooier te maken dan zij al is.

Schuif jij aan dit jaar? Deze Vrijheidsmaaltijd is voor de inwoners van Amsterdam Noord en geheel kosteloos. Het enige wat je moet doen is je favoriete gerecht meenemen voor het aantal personen dat je hebt opgegeven. Ik vul dit dan aan met een voorgerecht, drankjes en een dessert om ons feestmaal compleet te maken. En terwijl we genieten van elkaars gerechten en gezelschap presenteert Chris Keulemans (journalist, schrijver en oprichter en oud artistiek leider van Tolhuistuin) het programma met o.a. optredens van de kids van A’DAM Music School en Theaterstraat. Een mooi programma voor én door ons Noorderlingen, dus.

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Je kiest hierbij tussen een van de twee lunches of een van de twee diners. En wacht zeker niet te lang, want vol is vol. Voor 24 april bevestig ik alle inschrijvingen en krijg je alle informatie opgestuurd per mail. Heb je nog vragen? Mail me dan via adam@adamtoren.nl.

Zie ik je op 5 mei?

Liefs,
A’DAM

Inschrijven Vrijheidsmaaltijd 5 mei 2020