LOOKOUT

 

Mijn kroon bevat een observatiedek met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over Amsterdam. Je ziet het historische centrum van de stad, de pulserende haven, het unieke Nederlandse polderlandschap en, als je geluk hebt, kun je zelfs een naakte fietser tegenkomen. Aanvullend op deze ervaring kun je een ultramoderne interactieve tentoonstelling over de geschiedenis en cultuur van Amsterdam bekijken.

Daarnaast heb ik ook een gigantische schommel: Over the Edge! Met de hoogste schommel van Europa wieg ik iedere durfal of waaghals heen en weer over mijn rand. De naam LOOKOUT waarschuwt al genoeg.

Voor meer informatie
neem contact op via:
info@adamlookout.com
adamlookout.com

Madam

 

Sta me toe Madam voor te stellen, de panorama bar en het restaurant op de 20ste verdieping.
In de avond is deze zwoele setting perfect voor een diner met uitzicht. Maar als de zon ondergaat, schuift de volumeknop omhoog en transformeert Madam tot de hoogste skybar van Amsterdam.

Dan kunnen gasten genieten van verfijnde cocktails, spannende brouwsels en uiteraard het prachtige uitzicht over Amsterdam vanaf de 20ste verdieping. Madam is de enige bar waar het oké is om eindeloos uit het raam te staren.

Moon

 

Moon, is de naam van het draaiende restaurant gelegen op mijn 19e verdieping en biedt een unieke fine dining experience met een spectaculaire 360˚ panorama over Amsterdam. In de tijdspanne van een uur maakt het plateau met tafels een perfecte cirkel langs het uitzicht van de stad. Het menu is gebaseerd op vernieuwde klassiekers en gedurfde combinaties, met het accent op seizoensinvloeden, voeding en verse lokale producten. En daar bedoelen we niet alleen de DJ’s mee.

Hongerig naar meer informatie?
info@restaurantmoon.nl
restaurantmoon.nl

A’DAM&Co.

 

Mijn 18e verdieping biedt ruimte aan A’DAM&Co., een inclusieve members’ club. De verdieping ademt een sfeervolle en serene ambiance, en heeft een spectaculair dakterras met een ongeëvenaard 360° uitzicht over Amsterdam. Ondanks alle pracht en praal zijn het juist de leden die A’DAM&Co. vormgeven: een community van nieuwsgierige en ingenieuze geesten uit Amsterdam & daar ver voorbij. Linker- en rechterhersenhelften met een passie voor verbinding. Of het nu gaat om het mixen van business en pleasure, dubstep en klassiek of sneakers en suits. Eigenlijk alle combinaties, behalve whisky en ijs natuurlijk.

Lidmaatschap van A’DAM&Co. is gebaseerd op aanbeveling. Dus wees altijd lief. Je weet nooit wie aan het rekruteren is.

Voor meer informatie
neem conatct op via:
adamandco.nl

THE LOFT

 

The Loft is mijn luxe penthouse en bevindt zich op de 16e en 17e verdieping. De splitlevel ruimte is huiselijk en warm, met hoge ramen die een breed stadsgezicht van Amsterdam schetsen.

Het eigentijdse design van The Loft zorgt voor verschillende indrukken. Aan de ene kant is de ruimte ideaal voor het hosten van zakelijke of privé aangelegenheden (tot maximaal 225 gasten). Aan de andere kant is The Loft het appartement van je stoutste dromen, een speelterrein voor de fantasie: compleet met open keuken en twee luxueuze slaapkamers, perfect voor BN’ers en hun eventuele ego’s.

The Loft is ideaal voor diverse events, zowel zakelijk als privé. Of het nu een cocktailreceptie, conferentie, productlancering, uitreiking, workshop, bruiloft, muziekevenement of ander avontuur in Amsterdam betreft.

Ik bied jouw evenement graag de ruimte, en A’DAM Events adviseert je met plezier over alles wat feestelijk en vrolijk is. Geloof me, zij weten wel het een en ander over feestjes geven. Mijn hoofd bonkt nog steeds van gisteravond.

Nog steeds nieuwsgierig?
events@adamtoren.nl

MEETING ROOMS

 

Ik heb verscheidene eigentijdse meeting rooms die je kunt huren. Met ruimte voor 15 tot 50 mensen – inclusief een verbluffend uitzicht van de Amsterdamse horizon, perfect voor helderblauwe gedachten.

Alle meeting rooms zijn uitgerust met de nieuwste technologie (en ja, we hebben HDMI kabels) en kunnen geheel worden aanpast naar ieder verzoek. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om alle ruimtes te huren. Daarnaast bieden we full-service catering op maat.

Stuur een e-mail, brief, postduif of papieren vliegtuigje naar A’DAM Events en zij zorgen voor de rest.

Als je meer wilt weten: events@adamtoren.nl

A’DAM&Co.work

 

A’DAM&Co.work is de plek waar uitzicht & inzicht samenkomen. Een selectie (co)working spaces met flexwerkplekken, vaste bureau’s & kantoorruimtes voor al je wildste ideeën. Een ontmoetingsplek voor creatieve geesten zonder hoogtevrees, in een stimulerende & ontspannen omgeving. Je treft er hardwerkende copywriters & levende standbeelden, CEO’s & bohemians, of combinaties van beiden. Als member maak je deel uit van A’DAM’s verticale community & heb je Amsterdam aan je voeten.

Entertainment Matters, Rabobank Amsterdam, Schipper Legal, School Of House, Six Senses, The Stone Twins, No risk, Katzenklub. Eventfabriek, Beste Bands, Bananaz, Brandclick & Knops, Liwyn

Meer informatie?
work.adamand.co

Membership aanvragen?
adamand.co/membership

A’DAM RESIDENTS

 

A’DAM is een open omgeving voor open denkers, met name in de creatieve- en muziekindustrie. Een plek waar ideeën en de koffie altijd vers zijn – en waar inspirerende citaten van tongen rollen en niet op tegeltjes staan.

Een cluster van onafhankelijke bedrijven (die allemaal hetzelfde niveau van ondernemerschap, passie en zuurstof delen) hebben ingecheckt en ze creëren rimpelingen van Amsterdam tot aan Zama.

MassiveMusic (15de verdieping)

MassiveMusic is een internationaal bekroond muziekbureau. MassiveMusic produceert en componeert muziek voor de reclamewereld, broadcasting industry en interactieve merken. Ze ontwikkelen ook merk- en muziekstrategieën voor internationale bedrijven, bieden muziekzoekopdrachten en licentiediensten, creëeren innovatieve muziekactiveringen en ze scouten nieuw talent. MassiveMusic is trots op de melodische magie die ze over wereldse merken heeft mogen strooien.
www.massivemusic.com

 

Sony Music Entertainment (11de & 12ste verdieping)

Sony Music Entertainment maakt deel uit van één van de grootste muziek- en entertainmentgroepen ter wereld. Het bedrijft heeft internationale supersterren zoals Calvin Harris, Beyoncé, One Direction, Pharrell Williams, Kygo, Pitbull, Mark Ronson, Sia, Zara Larsson maar ook binnenlandse artiesten zoals Maaike Ouboter, Call It Off, Mr. Probz en Yung Internet gecontracteerd. Sony is ook toonaangevend op het gebied van streamingdiensten, waar innovatie en analyses de basis vormen voor een groeiende markt.

 

ID&T ( 11de verdieping)

ID&T is een pionierend bedrijf in de elektronische muziekscene. Samen met ‘s werelds meest getalenteerde en innovatieve DJ’s, muzikanten, creatieven en artiesten, creëert ID&T dance-evenementen onder het motto ‘Celebrate Life’. Een bedrijf dat vreugde verspreid, plezier wil hebben en ideeën deelt met de generatie van morgen.
www.id-t.com

 

WINK (8ste verdieping)

Wink is een internationaal evenement, communicatie- en ontwerpbureau met een creatieve inslag. Een collectief van experience architects, dat evenementen als een krachtig communicatiemiddel inzet om merkidentiteiten te bouwen en te communiceren. Hoewel de wortels van Wink liggen in de kunst, rock-‘n-roll en raves, heeft het bedrijf meer dan twintig jaar ervaring in het creëren van memorabele bedrijfsevenementen, -ervaringen en -omgevingen.
www.welcometowink.com

Voor meer informatie
neem contact op met:
mcruijff@lingotto.nl

GIBSON

 

Gibson, het iconische Amerikaanse gitaarmerk, is al meer dan 100 jaar toonaangevend voor de sound van generaties muzikanten in vele genres. Met een lange historie van vakmanschap, productontwikkeling en muzikale samenwerkingen is Gibson ongeëvenaard als muziekinstrumentenmerk. Gibson Brands heeft, naast het #1 gitaarmerk Gibson, een aantal andere bekende muziekmerken in het portfolio, waaronder Epiphone en Gibson Pro Audio. Vanuit de Gibson Room in de A’DAM Toren ontwikkelt Gibson bijzondere samenwerkingen met artiesten, media en merken.

Meer info?
www.gibson.com

SIR ADAM HOTEL

 

Sir Adam is de naam van het stedelijke, luxe boetiekhotel op mijn eerste acht verdiepingen. Hier kunnen veeleisende lifestyle-reizigers, bewoners en buren in een stijlvolle en boeiende omgeving verblijven. Het hotel biedt een geïntegreerde lifestyle met 108 kamers, creatieve ruimtes en een adembenemend uitzicht over Amsterdam.

Het is vermeldenswaard dat de ongrijpbare Sir Adam, muziekimpresario en koning van de gastvrijheid, zijn deuren opende voor het publiek in februari 2017. Dus je kunt genieten van ‘The Butcher Social Club’ (met een restaurant, een terras aan de rivier en een bar), ‘The Beer Garden’ en gymles van Fresh Fitness. Verbazingwekkend genoeg is deze gastvrije ruimte 24/7 geopend.

A’DAM VR Game Park

Amsterdam’s underground VR adventure

 

Daal af naar mijn kelder voor A’DAM VR Game Park en ontdek een wereld van grenzeloze verbeelding met de meest exclusieve games als sensationele 4D simulaties, zinderende free-roaming zombie shooters of escape rooms. En met ruim 600m2 is er genoeg om te ontdekken. Kom binnen en ontdek de FREE ZONE met keuze uit een spannende selectie van losse games. Of ga een avontuur aan met je vrienden in de PLAY ZONE, waar je samen een pad langs bloedstollende experiences volgt – zowel binnen als buiten het spel. Even tijd nodig om op adem te komen? Ontspan met een drankje in de hangout en kom weer op krachten voor je volgende avontuur. De geavanceerde VR-technologie is jouw ticket naar een wereld die voorheen alleen achter een scherm bestond. Durf jij het VR avontuur met mij aan?

Durf jij het VR avontuur met mij aan?

Boek nu via:
adam-vr.com

SHELTER

 

Ik zou Shelter kunnen beschrijven als een ondergrondse nachtclub met een industrieel interieur en een fantastisch geluidssysteem. Of toelichten dat deze ‘verborgen’ ruimte ook beschikbaar is voor presentaties, tentoonstellingen, diners en andere evenementen. Maar dit soort opschepperij is compleet overbodig. Want iedereen weet dat elke omverblazende nachtclub in handen is van de programmering, de DJ’s en jij: het publiek.

A’DAM Music School

 

Ik krijg een glimlach van oor tot oor wanneer ik over A’DAM Music School praat. Dit non-profit initiatief richt zich op jongens en meisjes die van muziek houden en de ambitie hebben om niet alleen de schijnwerpers te stelen, maar ook de harten van het publiek. We werken samen met muziekscholen, productiehuizen, coaches en artiesten, die allemaal speciaal zijn geselecteerd op basis van het talent dat ze kunnen delen met onze studenten.

Het lesprogramma draait om samen muziek maken, elkaar inspireren en de kunsten van Do-Re-Mi combineren met die van Ga-Ga. Elke student heeft een eigen sponsor en de eerste studenten zijn in september 2015 toegetreden tot ons programma. Eigenlijk hebben ze onze harten al daarvoor gestolen. Volgende bestemming: de hitlijsten!

Meer leren?
Please contact
Sophia Visbeek
sophia@adammusicschool.nl
adammusicschool.nl