PARTNERS

 

Drie van mijn makkers – Sander Groet, Duncan Stutterheim en Hans Brouwer – zijn wereldberoemd in de muziekindustrie en hun bedrijven bevinden zich in mijn gebouw.

Met dit trio aan het roer, stroomt muziek letterlijk door me heen. Ik ben het leven en de ziel van het feest, het kloppende hart van Amsterdam en het ritme van de creatieve industrie. En hoewel het juist mijn bedoeling is om lawaai te maken, beloof ik de buren te sparen.

Even voorstellen…

Sander Groet

Sander Groet is mede-eigenaar van Club Air. Daarnaast is Sander het brein achter en de initiator van verschillende grote dance-evenementen en festivals, waaronder Mysteryland, Milkshake, Amsterdam Open AIR, Buiten Westen en Valhalla. Sinds 2012 is Sander de drijvende kracht achter A’DAM Toren en zeer gefocust op het realiseren van zijn jeugddroom: een iconisch observatiedek in Amsterdam.
www.adamlookout.nl

 

Duncan Stutterheim

Duncan Stutterheim was het gezicht van ID&T (een baanbrekend bedrijf met een focus op elektronische muziekervaringen, opgericht in 1992) en een bekende ondernemer in de wereld van muziek, festivals en dance. Hij heeft veel startups opgezet waar jeugdcultuur en innovatie in elkaar overvloeien. Zijn nieuwste project heet ‘Open House’ en helpt startups in om op te vallen in de entertainmentindustrie. Duncan is een belangrijke partner van A’DAM.
www.id-t.com

 

Hans Brouwer

Hans Brouwer is de oprichter en CEO van MassiveMusic, een bedrijf dat muziek produceert en componeert voor veel van ‘s werelds grootste merken. Hans is ondernemer en muzikant in hart en nieren, en daarom ook partner in een handjevol Amsterdamse clubs en restaurants, lid van de adviesraad van het Metropole Orkest en ambassadeur voor het Rode Kruis. In 2011 ontving Hans de ‘Amsterdam Business Award’.
www.massivemusic.com

 

Lingotto

Lingotto is een projectontwikkelingsbedrijf dat zich toelegt op specifieke transformaties: van bestaande gebouwen tot bestemmingen met een nieuw doel. Lingotto’s unieke ‘reconstructieve aanpak’ zoekt naar maatoplossingen voor gebouwen. Altijd in co-creatie met de eigenaren en nieuwe gebruikers van het pand. Voorbeelden daarvan zijn de Fabriek van Delftshaven, Huygens’ Dok, Kauwgomballenfabriek en De Burgemeester. Eric-Jan de Rooij is namens Lingotto betrokken bij de ontwikkeling van A’DAM.
www.lingotto.nl

BRAND PARTNERS